Business Alpha Twente

Home

Cursus geloven voor zakenmensen

Hebt u vragen over het christelijk geloof? Bent u nieuwsgierig naar wat er achter de bijbel schuilgaat? Twijfelt u over het doel en de zin van het leven? Ontdek dat u niet de enige bent! Bij de Business Alpha Twente krijgt u als ondernemer of manager via een laagdrempelige cursus een kennismaking met het christelijke geloof. Mogelijk vindt u hier antwoorden die u zoekt of voelt u dat er meer is dan we kunnen bevatten. In ieder geval ervaart u volop ruimte om openhartig en kritisch van gedachten te wisselen en ervaringen te delen met collega's. Lees hier voor wie de cursus geschikt is.

Twee uur ruimte voor uzelf

Respect voor elkaar vormt een rode draad in de cursus. Verder bestaat de cursus uit twee dingen: samen eten (1 uur) en samen praten (1 uur). Door eerst samen een warme maaltijd te gebruiken, kunt u de drukte van elke dag even loslaten. Daarna krijgt u een stukje uitleg over een thema en praat u hier samen over verder. Zo werkt u aan het motto: geloofwaardig zakendoen. Lees meer over de opzet van de cursus.

Elk jaar nieuwe start

Begin van elk jaar organiseren we een of twee Business Alpha's. Woont u niet in de buurt? Dan zijn er ook Business Alpha's elders in Nederland.

De Business Alpha's maken onderdeel uit van de landelijke Alpha cursussen. Daarvan gaan er in de maanden januari en september weer een heleboel van start overal in het land. U komt hiervan vast wel eens posters tegen met het thema "IS ER MEER?".

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op. Eens een avond bijwonen en sfeer (en eten!) proeven? U bent van harte welkom. Voor 15 euro (inclusief eten!) doet u al mee. Hebt u speciale dieetwensen? Geef dit gerust door.

Alpha

ALPHA is de eerste letter van het Griekse alfabet. De letters staan tijdens de cursus voor: 

A: Allen die iets meer willen weten van het christelijk geloof. De Business Alpha Twente richt zich op ondernemers en managers.
L: Leren en lachen. U zult dingen leren over het christelijk geloof en tegelijk plezier hebben. 
P: Pizza's of patat. Er is ook aandacht voor de inwendige mens en er is tijdens gezellige maaltijden gelegenheid om elkaar te leren kennen en vriendschap op te bouwen. 
H: Helpen. Kleine groepen geven gelegenheid om door te praten over de eigen vragen. 
A: Alles wat u altijd al wilde weten (en een heleboel meer). Alpha is een plek waar geen enkele vraag wordt gezien als te simpel of bedreigend.

© Business Alpha Twente, alle rechten voorbehouden - Dcreative